over TVRooom

Al sinds ik in TVR-kringen vertoef, is ‘TVRooom‘ mijn handelsmerk. Het is een samenvoeging van TVR en vrooom. TVR is het merk waar het bij dit blog om draait en voor wie niet begrijpt waar vrooom voor staat kent geen Engels, leest nooit (Michel Vaillant) strips of heeft geen affiniteit met auto’s. Of geen van drieën.

Al geruime tijd ben ik actief op het World Wide Web met zaken waarvan ik dacht dat ik er een ‘gat in de markt’ mee kon vullen.
Maar zowel mijn homepage over mijn korte fantasieverhalen als mijn informatieve site ter promotie van de herenhoed bloedden uiteindelijk dood, vanwege een gebrek aan belangstelling.
tvrlogo_bluesilver
Het idee voor een Nederlandstalige site over TVR (Engelstalige zijn er genoeg) zette ik overboord toen ik in de redactie van de TVR Car Club plaatsnam. Het samenstellen van een fatsoenlijk clubmagazine én het bijhouden van een internetsite over alle facetten van het Britse sportwagenmerk werd te veel van het goede. Ik wil natuurlijk wel tijd overhouden om met mijn TVR te kunnen rijden…

brum_zolder

Maar het TVR-bloed kruipt waar het niet gaan kan en de komst van de weblogs brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee; niet gehinderd door de kosten en beperkingen van webdesign-software kan men nu online – en gratis – in korte tijd een strak ogende blog samenstellen.
Mijn invalshoek is nu ook anders. Het is niet langer mijn streven om hele volksstammen naar mijn webplek te lokken. Qua internet voel ik mij met TVRooom ‘as snug as a bug in a rug’. Het is mijn persoonlijke plek op het internet, vrij te bezoeken voor iedereen die wil weten welke perikelen er gepaard gaan met het hebben van een TVR.

meT VRiendelijke groeten,
Paul Bastiaansen.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: